Alhamdulilah.. Jodoh is coming to me



      Alhamdulilah... itu yang mampu ima ucap di saat pertunangan ini tercipta. Tarikh 16 September 2016 ima bergelar tunangan orang. Even buat secara tertutup (tak ada bagitau mmber2 pun sebab tunang kan kena senyap2 hehe). So time tuning dulu memang macam2 dugaan yg kami hadapi tapi semuanya dapat diselesaikan dengan lancar. Here ima share sikit gambar ima bertunang dengan si dia yang bernama Adzuan Fadzly (dah bergelar suami ima dah pun sekarang) plus bertunang dengan family dia skali la ya.. hehe 













Ulasan

Catatan popular daripada blog ini

Catatan Perjalanan Ima..

Aku dan Dia