Convocation Day

Assalamualaikum dan salam semua member2 blog ima.. lama gak ima tak update blog ima ni kan? Hehe.. al maklum la sekarang dah start busy dgn kerja dah.. ni pun try2 cari masa sesuai gak nak update blog ni.. huhu..

   Alhamdulilah.. 27/10/2015 yang lalu ima telah selamat berkonvo bersama kawan2 ima di Universiti Utara Malaysia (UUM).. Finally ima officially graduated from UUM.  Semua atas berkat doa mak & ayah termasuk kawan2 yang mengenali siapa ima. Thankz to all of you.. di sini ima nak share sikit gambar2 memory kitaorang preconvo, convo dan postconvo.. See? Banyak gila gambar kami ambik.. Excited la katakan.. Bak kata orang, belajar 3 tahun, gmbar pun kena la macam 3 tahun kan.. hahaha..

  Ok.. let's we start with gambar preconvo dulu ya. Time ni, ima & member2 kena p UUM untuk testing dgn ambik jubah.. kira dalam dua minggu before konvo macam tu la.. Alang-alang dah datang UUM ni, memang tak sah la kalau tak bergambar kan.. huhu.. Ha.. ni gambar preconvo kami.. ima share sikit yang cun-cun je ya.. UUM memang cantik. Trust me.




























  











   Ok next... the day has came! Our convocation day .. berdebar-debar juga time nak tunggu turn course kitaorang tu.. lama gak kot.. Tapi alhamdulilah.. semuanya berjalan lancer even ada jugak la dua tiga benda yang tak best nak dicerita… huhu.. even this time mak & ayah ima tak dapat nk join sebab ada hal yang tak dapat nak dielakkan even ima nak sangat.. but it’s ok. Doa diaorang sentiasa ima bawa bersama ke dalam dewan tu...huhu.  Time ni just my lovely sister dengan anak2 dia yang cute miut ni termasuk adik ima yang bongsu ni.. dapat temankan ima.. Tu pun.. ima dah bersyukur sangat sebab masih dapat berkonvo dgn member2 satu course sebab ada kawan2 ima yang tak dapat join konvo... sedih gak... Sebab tak dapat nak bergambar sekali.. .huhu..


















       Ok.. dah ambik barang orang tu kena la pulangkan. Ya tak? So time to pulangkan jubah konvo la.. apa lagi kan.. Time ni memang banyak gmbar gak kami tangkap.. Yela tak sempat la kata kan nak ambik time konvo hari tu...sebab masing2 busy bergambar bersama family kan..








         Alhamdulilah… Ini sahaja yang ima nak ceritakan pada korang semua.. Saja nak bagi motivasi sikit kat korang yg mungkin baru nak start belajar, sedang belajar ataupun yang sedang menanti saat terindah ini. Kak ima wish you all the best k.. InsyaAllah korang pun mampu buat. Akhir kata daripada ima.. Walau setinggi manapun  kita terbang atau pergi,.. jangan lupa di mana kita bermula.. So maksud ima di sini.. ingatlah dengan siapa yang bersama kita saat jatuh bangun kita.. Terima kasih semua.. ima ucapkan.. You know who you are. Jasa korang tak dapat ima balas. Tapi Hanya Allah yang mampu... Luv u all.. <3

Ulasan

Catatan popular daripada blog ini

Catatan Perjalanan Ima..

Alhamdulilah.. Jodoh is coming to me

Aku dan Dia