Tahun 2014

     Asslmmualaikum dan hye kawan2 blog sekalian.. lama dah ima tak post apa-apa kan..? erm..dekat2 penghujung bulan 1/2014 ni bwu terasa nak post something haha.. apa2 pon rasanya belum terlambat lagi ima ucapkan Happy New Year and kebetulan plak hari ni tahun baru cina.. ima nak ucapkan Gong Xie Fa Chai.. Angpaw lai lai.. haha.. kita kan Satu Malaysia so sambut la gak kan raya Cina ni.. huhu..




    So.. tahun 2014 ni macam2 yg ima kena fikirkan.. yela.. tahun ni merupakan tahun terakhir ima belajar di UUM.. bulan 7 ni insyaAllah ima bakal jalani latihan induksi atau lebih specific lg we call 'Praktikal' huhu.. Ima ni masih mencari tempat.. x sure nak pilih dekat dgn rumah or jauh dari rumah.. dalam mind ada 2 tmpat je.. Sg Petani or Kulim.. sebab dua tmpat ni je yg ima pilih.. Dua2 tmpat ada pro and cons dia.. so kena pandai2 la wat pilihan yang tepat ya.. hihi.. ok..ada masa ima post apa2 lagi.. bye2(^_^)y

Ulasan

Catatan popular daripada blog ini

Catatan Perjalanan Ima..

Alhamdulilah.. Jodoh is coming to me

Aku dan Dia