Selasa, 1 Januari 2013

Azam Tahun 2013


        Happy New Year u all..!!!.. Alhamdulilah.. Dah masuk tahun baru kita kan.. huhu.. Kalo ikutkan tahun, genap la umur ima 22 tahun. (Kalo ikut bulan, x cukup lagi ni..hihi).. (^^)..erm.. So dah masuk tahun baru ni confirm semua akan tanya "Apa azam tahun baru ni???" kan3?..hihi


          Ermm...Azam tahun baru ima???..erm..... bla.. bla... bla... hahaha..  actually byk la jugak.. tp x sure bley wat ke x..yela.. kita merancang Allah s.w.t menentukan kan..?..ermm.. biar la antara ima dgn Allah s.w.t saja yg tahu ye.. Hope dapat laksanakan dgn baik n dpt capai azam tahun baru 2013 ni mcm tahun2 sebelum ni.. InsyaAllah.. Amin. (^^)..Korang semua plak??.. Azam tahun baru??? hihi.. kalo nak share.. share je kat sini tp kalo x nak its ok.. ima harap kOrang jugak dpt capai azam2 korang tu k.. Wish u all the best in this new year of 2013 and the next2 year too k... Ok. Bye2.. (^^)y

                                 --------> Happy New Year <--------


2 ulasan:

  1. Happy New Year, Ima!!!!
    Wish you have a wonderful year!!!
    ^^
    suvan

    BalasPadam
  2. Tq Suvan.. ya hope u have it also k.. (^^)y

    BalasPadam

Member blOg ima~

Let's Comment..!!