Jumaat, 11 Mei 2012

Azam Baru

   Sedar x sedar dah masuk tahun 2012 kan? hehe... Sekarang ima dah masuk sem dua dah..... Rasa cepat sgt masa berlalu huhuhu... and this sem bertambah 'busy' lagi la ima ni.. Nak2 lagi dah jadi 'lower senior'..hehe..ditambah plak pegang byk jawatan sekarang. Ketua biro aktiviti dan kerohanian bagi ko-k, Ajk timbalan biro kemudahan dan perkhidmatan bagi hostel DPP TNB, penolong ajk promosi bagi kelab komputer n byk lagi la..huhu..So i have to take my full responsibility to my position right now.. Hope i will learn something than before.. Azam tahun ni agar dapat wat yg terbaik dari last sem. Nak study dgn tenang and hapy2 je.. huhu Korang doa2kan ye.. Em. Macam biasa, sebelum nak out ni.. Jangan lupa baca novel ima n komen k..(dengan rasa bebesar hati ajak korang ni)  (^_^)






Ha ni plak member u yg paling rapat dgn ima. Rabiatul Adawiyah.. But I just call her Atul. Not like some Chinese call her Atuii..haha..thats funny.. Dia sama course dgn ima and she from Johor. (^_^)










 Nie la roommate ima,gewe kelate but dok puchong,KL. Dah masuk 2 sem ima dok sebilik ngan die. InsyaAllah, kalo ada jodoh, sebilik lg la dgn die next sem..hehe..Die course sama ngan ima but yang peliknya kami x pernah lagi ada kelas sekali. Haha..pelik kan..(^_^)






Ha kat bawah ni plak pic ima dgn kwn2 u ima yg lain.. So, take a look.!. (^_^)



Jom layan pic ima ngan member2..(^^)













































Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Member blOg ima~

Let's Comment..!!