Sweet Memory

 


      Hye2.. Time to blogging.. hihi.. betul x kalo ima katakan dalam byk2 zaman, zaman persekolahan yg paling best and gempak sekali dlm hidup kte semua ???..hehe...Serius ckp. zaman tu la zaman yang paling kita x ley lupa.. Nak2 lagi kalo time tu kita tgh 'angau' ke.. haha... Tp bg ima.. zaman persekolahan ni la yg paling seronok sebab kita ada ramai kawan and ada kenangan manis + pahit + kelat + tawar + mcm2 lagi la rasa.. Serius!, ima  rindu giler saat2 dulu tu. Kalo la bley patah balik kan best huhu..< mata pandang ke atas sambil tangan mendongak dagu dengan bibir tersenyum lebar> hahaha... So for this pages, ima juz wanna show pic ima dgn member2 lama < S.m.k Dato Bijaya Setia and S.m.k Pengkalan Lebai Man>..Hope u all will enjoy watching and to ALL MY BELOVED FRIEND...ima MISSssssssssssss you so much much much much much much much much much much much much much much much much much much much much  much much much much much much much much much much much much much much much much......>_<





       





   < ----  S.M.K Dato’ Bijaya Setia













S.M.K Pengkalan Lebai Man    --->











       Ni  la best + best + best fren ima yang paling ima cyg sekali.. hehe..Si gadis yg nampak mcm 'brutal' ini namanya Murnirah but I just call her Mun, ima kenal dia sejak dari sekolah rendah lagi. Tapi mula rapat sejak form 3 dan sampailah ke hari ini and hOpe until the end.. miss u.. huhu..(^_^)






















      Suka sangat pic kat atas ni.. 
---> Qing Joo - Don't be jealous k! haha (^_^)y


Kat bawah ni pulak gambar cikgu2 ima.... <Selamat Hari Guru> (^_^)










TERIMA KASIH ima ucapkan sepanjang ilmu yg diberikan. Jasamu akan ku kenang selamanya. (^^)




Back to my fren (^^)



















Sebelum ima mengundurkan diri, jgn lupa saksikan video clip my own creation.. ima tujukan special buat sahabat2 ima di S.m.K Dato Bijaya Setia… Hope u all enjoy it (^^). < Sory, kalo korang rasa lagu blog ni ganggu sikit..korang stop je music blog ni k..hihi  > .





p/s ---> sahabat2 ima <kOrang kahwin nanti jangan lupa ajak ima ek..y(^_^)y. bye2 >





---------> Sweet Memory <---------

Ulasan

Catat Ulasan

Catatan popular daripada blog ini

Catatan Perjalanan Ima..

Alhamdulilah.. Jodoh is coming to me

Aku dan Dia