Sabtu, 26 November 2011

Salam Perkenalan

           Assalamualaikum.. Hye semua..

Terima kasih ima ucapkan kerana korang sudi berkunjung masuk ke dalam blog ima ni.. em.. sebenarnya blog ni merupakan blog kelima ima tapi yg bezanya blog ini bukan blog nukilan novel yg ima pernah buat sebelum2 ni.. So, hope u all enjoy baca bila masuk blog2 ima k n actually, fyi.. ima ni bukan la kaki blog sangat pun.. tapi sekadar mengisi masa lapang n masa suka2  la katakan hehe.. even sekarang masa tidak mengizinkan disebabkan faktor ima masih meneruskan pengajian di menara ganding iaitu Universiti Utara Malaysia, rumah kedua ima sekarang ni,hu2. So,ini sajalah yg ingin ima katakan sempena perkenalan kita ya.. Dan jangan lupa sudi2 kanlah click pada link blog novel ima di sebelah kanan korang tu ye..dan jangan lupa baca and komen sekali taw..he2.. Nice to meet all of you... (^_^)


2 ulasan:

  1. Fuyyyoooo.. blog kelima!!!! haha salam perkenalan. kita satu batch, 1 kos, 1 U tapi x sure la kita 1 group.. hehehe :D tapi kita kenal 1 org yg sama..

    BalasPadam
  2. Owh yeke...x sangka plak kan...by the way..Nice ur blOg ~_~

    BalasPadam

Member blOg ima~

Let's Comment..!!